Thuiszorg

Zelf u eigen zorg kiezen

Thuis kiest u zelf hoe u wilt leven, zo lang en zelfstandig mogelijk. Het liefst bent u zo min mogelijk afhankelijk van anderen. Lukt het (tijdelijk) niet om zelf te douchen, aan te kleden of voor uw eten en drinken te zorgen? Heeft u daar extra hulp of ondersteuning bij nodig? Vitaal Thuiszorg denkt graag met u mee. Gewoon, vertrouwd bij u thuis.

De Beste Thuiszorg

Bij De Beste Thuiszorg kunt u rekenen op deskundige en hoogwaardige thuiszorg. Kwaliteit en transparantie is voor ons erg belangrijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van een scala aan diensten, die betrekking hebben op het langer kunnen leven in uw eigen woning. Wij werken wijkgericht waarin onze cliënt en professionele zorgverleners centraal staan.

De thuiszorg van De Beste Thuiszorg

De thuiszorg van De Beste Thuiszorg uit zich in vele
vormen:

  • Verpleging van chronisch zieken
  • Persoonlijke begeleiding
  • Verpleging en Verzorging
  • Huishoudelijke hulp en verzorging
  • Nachtzorg
  • Spoed zorg

Zorgplan op maat

Professionele zorg Bescherming privacy

We realiseren ons dat we in uw huis en uw leven gaan werken. Uw wensen en veiligheid staan centraal en samen met u stellen we vast welke zorg we kunnen bieden en organiseren. Vanaf uw eerste contact met ons zijn we erop gericht om u zorg te bieden waar u dat het liefst heeft: vertrouwd thuis. Kortom, wij leveren zorg tot achter de komma!

Geen wacht tijden !

Bij De Beste Thuiszorg  kunt u terecht voor uitgebreidere informatie omtrent zorg voor uzelf als
zorgbehoevende, voor uw patiënt als huisarts of voor uw medewerkers als werkgever. Er is geen wachtlijst, zorg kunnen wij binnen 1 week inplannen.

Maak nu een afspraak